Meesteres Emma

Meesteres Emma
Meesteres Emma
Meesteres Emma

About me:

27 year old Female from Den Haag, Zuid-Holland, Rest of World
MEESTERES EMMA

Ik ben Meesteres Emma een 25 jaar jonge lady uit Oost-Europa. Waar vind jij mij? Ik ontvang mijn slaven op diverse locaties in Den Haag. De BDSM-studio’s waar ik ontvang zijn schoon, comfortabel en – het meest belangrijke – erg discreet. Maak jij met mij een afspraak dan ben ik de enige die jij tegenkomt, geen andere dames, geen andere bezoeker.

Voordat jij met mij een afspraak maakt is er een aantal eenvoudige maar belangrijke zaken dat jij moet weten:

Ik ben een Meesteres! Jij kunt alleen een slaaf voor mij zijn en niets meer dan een slaaf. Dat betekent dat jij mij met respect behandelt. Jij bent hier om te luisteren en te gehoorzamen! Bij mij ben jij alleen om mij te dienen en om al mijn opdrachten uit te voeren!

Tijdens de sessie is het niet toegestaan iets te doen zonder vooraf mij om toestemming te vragen. En je kunt alleen iets doen als ik jou die toestemming heb gegeven! Ben jij in mijn BDSM-studio dan zijn jouw lichaam, jouw geest, jouw gedachten en jouw ziel van mij. Al jouw behoeftes en wensen zijn van mij, ik bepaal of ik jouw wensen vervul of niet en in welke mate! Alleen ik beslis hoe ver wij gaan! Of je wel of niet een pauze krijgt! Jij bent mijn speelgoed en ik zal van het spel genieten zoveel als ik wil!

Ik kan jou ongelooflijk pijn doen maar ook heel veel genot geven. Wat dat wordt ligt aan jou. De opdrachten die ik jou geef moet jij opvolgen. Als jij de orders goed uitvoert zal ik jou misschien belonen. Maar als je echter faalt en mij teleurstelt dan zal ik jou straffen. Als jij mij niet met respect behandelt zal ik jou straffen!Ik houd ervan gevarieerd te spelen. Tijdens het spel zoek ik jouw grenzen op en als ik deze eenmaal heb gevonden dan zal ik al die grenzen over willen gaan! Om jou te breken, jouw geest te breken en jouw lichaam te gebruiken voor mijn plezier!

Heb je het bovenstaande goed gelezen? Durf je dan nog steeds mij te ontmoeten? Bel mij voor een afspraak, tenminste een dag van te voren. Op die manier kan ik de tijd nemen voor de voorbereiding en jou de tijd geven die jij wilt. Ik laat jou dan weten waar en wanneer wij afspreken. Als ik mijn telefoon niet opneem kun jij mij later terugbellen of ik bel jou zo snel als ik kan. Je kunt ook een bericht sturen met what’s app!

Wat zal gebeuren in de studio van Meesteres Emma?

Vertel mij jouw fantasieën, van zacht kinky tot extreme harde SM. Wees niet bang jouw dromen en ideeën met mij te delen. Vind ik ze leuk, dan zouden ze wel eens waar kunnen worden. Ben je nieuw op het pad van BDSM? Ook dan ben je van harte welkom, ik begeleid je op deze interessante weg met alle verschillende spelmogelijkheden die ik heb. Heb jij geen fetisj of ben je onzeker over wat jouw fetisj is? Wil jij erachter komen waar jouw grenzen liggen en misschien deze grenzen wel overgaan? Wees gerust, ik leid en begeleid jou op jouw zoektocht!

Mistress rating:
Reviews:0
Add Review

Contact info:

Website:
Contact this mistress
Close
You need to register or login to send messages

Services:

Adult baby
Ballbusting
Breathplay
CBT
Cross-dressing
Electrics
Enforced chastity
Financial domination
Fisting
Foot worship
Hot wax
Ice play
Mummification
Orgasm denial
Queening
Roleplay
Rope bondage
Slave girl available

Extra services:

Incarceration, Trampling, Spitting, Whipping...

Reviews:

Add Review
You need to register or login to post a review
No reviews yet
© 2019 Mistress Elite Directory – Professional Mistress listings.

PLEASE AGREE TO THE FOLLOWING BEFORE ENTERING!

 

WARNING - This area of the website may contain nudity and sexuality, and is intended for a mature person. It must not to be accessed by anyone under the age of 18 (or the age of consent in the jurisdiction from which it is being accessed).

Each Mistress should be respectfully contacted in order to enquire as to the possibility of an appointment. Do remember to follow the proper etiquette when addressing your Mistress as mistakes are not taken lightly and may result in a ban of all contact if handled incorrectly.

All the Mistresses, Pro Doms, Masters, submissive females, transsexual mistressess and transvestite mistresses are all highly professional and dedicated to their fetish profession. At Elite Mistress Directory we contact all our advertisers directly and can vouch for their authenticity.

Welcome to the NEW Mistress Elite

Get The Newsletter

BDSM & Mistress News and Reviews